Dagens 29/6

| Linne - Lindex | Byxor - Cubus | Jacka - H&M |
Fotograf är Freddan...
 
MMS 2012-06-18

Heels to die for.

Mamma och pappa lär bli glada när det ser vad jag köpt på HM's rea...
Super snygga skor, 149:- /st....
Klackar, maffiga, platå...
 
BEHÖVER JAG SÄGA MER?!
 
Hoppas bara skorna passar, haha...
 
MMS 2012-06-18

Sanningar, pinsamma och mindre pinsamma.

 
 
Jag har en fet crush på Tom Cruise, och det är inte bara för att jag såg han på bio igår. Älskar han i varenda film jag sett med han i. Det pinsamma i det är väl att han är i princip lika gammal som mor min... Men who cares? Jag vill ha han ändå...
 
För några år sedan så tyckte jag det var sjukt pinsamt att äta banan offentligt, och ja anledningen kan vissa tänka ut själva, för det är för pinsamt att säga.
 
Innan jag blev superfan av Justin Bieber så avskydde jag honom till 100%, jag hade bara lyssnat på One Time och den låten är ingen favorit. Den är bara bra i akustisk version.
 
Även ifall jag lyssnar på artister som One Direction, Justin Bieber, Westlife osv. så brinner mitt hjärta för rock. Och då snackar vi inte om ren hårdrock som bara är oljud, det spyr jag åt. Men ren rock det som var under de tidigare årtionden. Så som musiken i Rock of Ages igår var till exempel. ---> LÄNK HÄR <---
 
Visst hade det varit trevligt att bli prinsessa? Fast när alla var i den åldern att dom ville bli det, då ville jag bli polis, men när jag fick reda på att man var tvungen att skjuta folk då var jag mer åt prinsess hållet i alla fall.
  
När jag är ensam hemma så blir det rockkonsert, höjer volymen i antingen hörlurarna eller i högtalarna. Sjunger för full hals och dansar runt som en galning. Luftgitarr, lufttrummor, luftmikrofon haha. Men det är väl något alla gör? Hoppas jag haha...
  
Jag kan nog vara en av de lataste människorna på planeten. Men det är ju ingen hemlighet. Jag ansér att det finns saker som är mycket roligare än att träna och gå på diet. Jag äter hellre chips och ser på en film en regnig kväll än att dra till gymmet och skaffa "beachkroppen" alla pratar om!
  
Oj vad intressant eller? Det spårade ut vid åttonde punkten och neråt haha så det ligger i utkast eftersom det inte var personliga sanningar och var olämpligt pågrund av hur mitt humör blev. Kanske diskussion i något inlägg vem vet?  
MMS 2012-06-18
 

I love rock 'n' roll

Nu är jag helt influerad av 80-talet och mest av allt, REN JÄVLA ROCK! 
Just nu laddas Rock of Ages albumet på iTunes, så ja, lagligt!
 
MMS 2012-06-18

Rock Of Ages

Imorgon kväll så ska jag, mamma och pappa gå och se på Rock of Ages på bio. Taggar! Har velat se den jätte länge, dock var ju premiären bara härom dagen haha. Med jätte länge menar jag sedan trailern släpptes!
Har ni sett den än? I så fall, är den bra?
 
Jag älskar ju musiken som kommer vara i filmen så det blir att luta sig bakåt och njuta av filmen, bara inte någon jävel sitter bakom och kastar popcorn eller något på mig haha! Nej det tror jag nog inte!
 
MMS 2012-06-18

Vill tillbaka till gatorna.

Stockholm jag älskar dig! 
MMS 2012-06-18

Everything is gonna be alright

Hej jag är sämst på att blogga!?
Vad har ni haft för er på midsommar då? Jag har i alla fall varit hemma hos Julia med Hanna. Hade det riktigt, riktigt grymt! Dock har jag varit seg hela dagen och inte klarat av att göra något vettigt! Tråkigt nog tog jag inga bilder igår, men jag ville bara ta in allt och bara ha roligt, och det tycker jag vi lyckades med rejält!
Jag ska i alla fall ta och gå ut på promenader varje morgon! Dags för att börja vara lite duktig och hälsosam...
 
MMS 2012-06-18

Niall & Logan

Begåvade, grymma på det dom är bäst på, coola, ödmjuka = Förebilder

UK & US

SONY 330 - SONY 18-55
Foto: Freddie
 

För några dagar sedan var jag uppe i Stockholm tillsammans med George, Hanna och Sofia. Vi hade det jätte trevligt, riktigt härlig dag. Ovan ser ni mina nya dojjor som jag köpte, riktigt nöjd! Sedan passade jag även på att köpa mig två nya iphone skal på marknaden som hölls förra veckan, har länge letat efter nya skal så riktigt nöjd med dom också!
 
Btw. Missade ju matchen i tisdags mellan England och Ukraina men fick reda på att England tagit hem segern, och det innebär ju att dom är vidare, wohoo!

MTV World Stage Gothenburg 2012

SONY 330 - MINOLTA 100-200
FOTOGRAF: FREDDIE 
GLÖM INTE ATT DET ÄR STRÄNG COPYRIGHT PÅ ALLA BILDER! 
ATT KOPIERA BILDER UTAN TILLÅTELSE ÄR STRÄNGT FÖRBJUDET!! 

I går gick MTV WORLD STAGE av stapeln. Jag, George, Hanna, Larsson, Backman och Fia åkte ner tillsammans. Det var lång väntan och mycket folk. Dock lyckades vi få rätt bra platser och favoriten var nog B.O.B, han var riktigt grym live och att höra So Good och Strange Clouds live var underbart. Sedan var det riktigt mäktigt att höra Euphoria live med Loreen. Tove Styrke var också riktigt bra live och Nelly Furtado likaså. Samanfattning: Riktigt grym kväll med gött folk, dans och go musik! 
Ovan kan ni se några av bilderna som jag tog under kvällen, dessa är på B.O.B och Nelly Furtado.
 

Instagram

 

It's sunday.

Nu har jag haft sommarlov i en vecka. Det är nog första gången på flera år som jag gjort något varje dag! Brukar alltid bara vara hemma och sova första veckan, haha. Socialt va?

Har varit iväg och fikat varje dag typ haha. Igår åkte jag med mina föräldrar till mina morföräldrar. Var jätte trevligt, och när vi åkte hem på kvällen så hade det knappt blivit mörkt. Antar att det är så veckan som kommer nu ser ut, inget mörker och ljust hela natten. Älskar sommar! ♥

Vad har ni haft för er denna veckan? Vissa av er har kanske precis fått sommarlov?


Kallt ljus

MMS 2012-06-01

-

<3

Vänner-Musik-Tivoli-Fotboll

Bild 1&2: Tivoli/ Bild 3: Adam Tensta/ Bild 4: Fotboll.
Har de senaste dagarna hängt med vänner, fikat i mängder, varit på tivoli, lyssnat på Adam Tensta och hejat på England i matchen mot Sverige! Tycker att England var värda vinsten och deras målvakt, Hart äger ju! (Ja, jag håller på England, tror att deras nästa match är på tisdag då mot Ukraina, så nu taggar vi det!)

Beautiful Birds

Sony 330 - Minolta 100-200
Fotograf: Freddie
 
Glöm inte att det är sträng copyright på alla bilder!
 
Att kopiera bilder utan tillåtelse är strängt förbjudet!

Tog en fotopromenad tidigare i dag för att fota fåglar. Måste nog säga att fotografera djur är en favorit tillsammans med live uppträdanden, ( musik ), det känns så levande och spontant.

You just keep me hanging on.

 
Härom dagen träffade jag upp mamma hos vår frisör. Där hittade jag dessa super snygga örhängen som är gjorda av en vän till mig. Hon har en egen design som heter Willhelmina Design. Så hur som helst så köpte mamma dessa snyggingar till mig! Dödskallen är turkos och korset rosa (givet).
Alingsås, Lerum, Göteborg, ja ni som bor i den trakten, ta er till Lerum och gå till Salong Saxen. Där hittar ni flera modeller i olika färger. Finns ju även halsband mm. och det är dessutom grymt bra priser! KÖP KÖP KÖP!
 
 
MMS 2012-06-01

Som många...

...av mina vänner vet så är jag en tv-serie nörd.
När jag säger nörd menar jag verkligen NÖRD! Och för att jag är så rolig och nördig så ska jag ge er en lista med grymma serier som jag ÄLSKAR.
 
Den första serien jag blev helt kär i var faktiskt Gossip Girl och det är den enda av alla serier nedan som jag följt sedan början. Måste dock säga att jag tycker att varenda säsong blev sämre och sämre för varje ny som kom...
 
 
Den andra serien jag varit besatt av är, dam dam dam... HANNAH MONTANA! Jag har sedan jag var liten haft Disney Channel så jag började ju följa den när den kom vid 2006 eller något, men jag var lite för ung för att fatta skämten osv. Men som sagt, Miley Cyrus asså, hon är ju grym.
 
 
 
En av de mest älskade serierna som jag sett på är nog Glee. Så som jag tjatat om det dag in och ut, haha Fred hade nog lust att slå ihjäl mig ett tag. Det var non stop Glee. För några veckor sedan var sista avsnittet av de Glee-gänget som är nu, för när säsong 4 kommer så är det inte samma crew enligt vissa källor. Kan tillägga att sista avsnittet sög, blev så förbaskat förbannad!
 
 
 
I vintras när jag hade riktigt tråkigt bestämde jag mig för att kolla alla avsnitt av The Vampire Diaries. En vän har tjatat på mig i något år om att jag måste börja kolla på det, så till sist gjorde jag det. Jag fastnade, det är så sjukligt bra! Jag hade ju turen att det fanns flera säsonger att kolla på! Och jag var så snabb med tittandet så jag var snabbt ikapp med säsong 3. Sen måste jag säga att jag älskar ju Damon och Elena tillsammans, tyvärr Stefan...
 
 
När det var dags för en ny serie började jag se på Pretty Little Liars, som då for the record också är sjukt bra! Och jag tackar tv "gudarna" för en säsong som går på sommaren! Det goa är att det är spännande, inte bara massa trams haha.
 
 
 
Jag kommer inte ihåg när men för något år sedan så började ju Awkward sändas, shit vad jag älskar det programmet! Det är så otroligt jävla roligt! Skrattar alltid, och ja det är verkligen awkward. Så jag längtar efter säsong 2 premiären 28 Juni (US)! Men jag hoppas fan att Jenna och Matt blir tillsammans på något sätt "igen"...
 
 
 
MMS 2012-06-01

Flowers

Bjuder på två stycken av alla bilder som fotades igår, vad tycker ni?
Foto: Freddie

Dagens 120613

Botaniska Trädgården, Göteborg.
Idag var jag och Fred på Botaniska Trädgården i Göteborg. Första gången hon var där. Vi fotade massor, så troligtvis kommer ni få se något från dagen. Ovan ser ni i alla fall vad jag bar idag! :)
 
MMS 2012-06-01

120613


Dagens 120612

MMS 2012-06-01
 

Kvällens 120609


Om en timma drar jag hem til Stark. Kommer bli firande för henne, 17 år idag! Lär bli super trevligt! Så ja en bild på kvällens klädsel.
| Topp - Frankrike | Jeans - Cubus | Halsband - Gina Tricot |
MMS 2012-06-01

My boys ♥

 
 
Låten från videon hittar du nedan, länken är till Spotify.
The Temper Trap – Sweet Disposition
 
 
MMS 2012-06-01

Two from the day.

MMS 2012-06-01

James Blunt

 

120608

Sommalov!!

Dagens 120608

| Kavaj - H&M | Linne - Gina Tricot | Jeans - Gina Tricot |
| Väska - Gina Tricot | Skor - Ellos |
 
Nu har vi här på bloggen äntligen fått sommarlov. Det var avslutning idag så det var in till skolan för att se dans och musik esteterna framföra lite nummer. Varade ungefär en timma och sedan gick jag och Fred med några vänner och käka pizza, mums! 
 
MMS 2012-06-01

HolgaArt - Mobilbilder

MMS 2012-06-01

Fia 17 år

Här kommer lite bilder från igår. Vi hade det jätte trevligt som vanligt och ett stort GRATTIS till Fia som fyller 17 år idag.
1.Mat /2.George /3.Hanna /4.Stark & George /5.Födelsedagsbarnet Fia /6.Några mobilbilder på kvällens outfit /7.Den Bästa!
 
Foto: Mobil - Fotograf: Freddie ;)

120604

Sorry för dålig bloggning från mig, men igår hängde jag hemma hos Fia tillsammans med goa friends, bilder kommer!
/Freddie

Day by Day

"Don't be so afraid of facin' every day
Just take your time, it's only life."
Kate Voegele
 
Hej på er! Härligt väder eller vad säger ni? Fast egentligen vet ju inte jag vad ni har för väder men här ösregnar det i alla fall non stop. Hade ju hoppats på fint väder när det är lov. Ja ni läste rätt. LOV. Mitt sommarlov har i princip börjat eftersom att det inte är någon skola idag, imorgon eller på torsdag, och på fredag så är det avslutning. Så jag skuller nog säga att jag har sommarlov. Första dagen brukar det regna så det är ju inte konstigt överhuvudtaget! Tycker dock väldigt synd om treorna som tog studenten idag. Det är ju inte kul med regn...
Vill passa på att ge ett stort grattis till Sofia som fyller 17 år idag!
 
 
MMS 2012-06-01
 

We own the night.

"When we are together is the time of our lives
We can do whatever, be whoever we like 
Spend the weekend dancing, 'cause we sleep when we die 
Don't have to worry 'bout nothing
We own the night" 
- We Own The Night 
Selena Gomez & Pixie Lott
 
MMS 2012-06-01

Pulling in the wrong direction.

För cirka två veckor sedan så var några vänner här. Vi badade, solade, pratade osv. Ni har sett lite bilder då och då, här är två till. Dock är det inte jag som fotat eftersom det är jag på bild.
Simglasögon är ju rätt coolt!
MMS 2012-06-01

Dagens 120604

| Skinnjacka - ? | Scarf - Gina Tricot | Tröja - H&M |
| Jeans - Cubus | Skor - Belle Shoes | Väska - ? | 
 
MMS 2012-06-01

Jedward Music

Diggar dessa twins sjukt mycket. Och tycker att ni alla borde lyssna på deras senaste album, Victory för lite go sommar musik.

A

Så gött, fick ett A på historia provet och det bästa av allt är att betyget som sattes på provet till 99% är samma som sätts som slutbetyg!

120601

Chilla idag som ni ser. Härligt kan jag lova! Och vad hände med sommaren? Strom jue...

Under Water

Två härliga sommarbilder från förra helgen, det är inte jag som fotat utan det är jag på bild! Hoppas er kväll blir bra!
MMS 2012-06-01

Dagens 120601

Regnig dag så det blev långbyxor från Cubus och en piké från Gina Tricot plus en svart cardigan från Vero Moda. Hoppas er dag har varit bra! Min har varit det i alla fall! Fick reda på att jag fick B på historia provet vi hade för någon vecka sedan, och dessutom så är det sommarlov om en vecka!
MMS 2012-06-01